Ocak 2022

2022 deki MİLADİ yILBAŞI

2022 ki Miladi Yılbaşı
Bu güne diyorlar milâdî yılbaşı,
Biliniyor insanlığın mihenk taşı,
Noel'li içkili eğlenceler.gecenin filaşı,
Sözde müslüman vb.de oluyor şaşı.

İnsanlar,genelde eğlence için can atıp,
İnançlarını ve sağlıklarını hemen unutup,
kendi,lerinden geçerek,kumrulaşıp itleşip,
Sonra bela ve musîbetlerden yakınıyorlar.

Birkaç yıldır hortladı,Korona virüs belası,
Pek çok insan,oldu, bu lanetlinin hastası,
Pençesine taktıklarının olmadı düâsı,selâsı,
Küresel ihânet çeteleridir, bunun sorumlusu.

Kul azmayınca (sapıtıp isyan etmek),HAK, yazmaz,
Tevbe ile ıslah olmayınca,HAK,takdirini bozmaz,
Böyle acze düşürülen 7-8 milyar bocalamış insanlık,
Bünyesindeki zalim vampirleri elbette paklayamaz...

Bu trajedik tablonun sonucuna zalimler,gerçek isyankârlar nemelâzımcılar-umursamaz bedbinler,bedbahtlar müstehak ama,sıbyan(tüyü bitmemiş sabîler)lara,reşid olmamış çocuklara ve gerçek mazlumlra yazık oluyor! çok yazık.!..

Bu tabloda çeşitli mazeretlere sığınıp (TEVEKKEL- ALLAH) diyerek savuş-turmak caiz değildir.ÇünküCenab-ı Hak, meâlen : " Kendisine ortak koşan,varlığını birliğini, kudretini tanımayan, ve hele O'nun yarattığı canlıların yapısını,muhtevasını değiştireceğiz diye açıkca isyan eden sapkınlara karşı cihadı emreden;başınıza bir hastalık,bir musıbet geldiği zaman evvela elinizden gelen çareleri aradıktan meşru olan her türlü tedbirlerinizi aldıktan sonra bana gelin,sığının.Sizin şer(fena,sonucu kötü,zararlı) bildiğiniz yerde hayır;iyilik,hayır bildiğinizin sonucu hayırlı olabilir. "Buyurmaktadır.

Öyleyse lanetli şeytanın ve aldattığı azgın avenesinin bir avuç çapulcu hainlerin (7-8 milyar insanlığa karşı, bünyesinde ki belki de 7-8 bini bile bulmayan )insanlık düşmanı sergüzeşt sapkınların ilim bilim maskesi altında,süflî ve hayâlî emelleri için bütün insanlığa yaptıkları şeytânî zulme son verilmeli,samimi ,cessurca ,yılmaz ve yanılmaz bir arayışla- özellikle perde arkasındaki - gerçek failler ortaya çıkarıarak gereği yapılmalıdır.

Böyle netice alınamadığında gerekirse Küresel çetelere karşı Küresel intifada(genel sözlük manası ile uyanış silkelenip fiilî karşılık vermek) yapılmalı.Çünkü bu
sinsi insanlık soy kırımı (zaten büyük çoğunluğu vaktıyle truva atı olarak tayin edilmiş; kalan birkaçı da çeşitli yollarla susturulmuş siyasî leri idarecileri çoktan aşmış) mücadele.Yan başına dön başına yani aklı selim insanlığa kalmıştır. Acilen İş işten geçmeden,insanlık daha büyük felaketlere,acılara maruz kalmadan bu oyun bozulmalı bu trajediye son vermeli.Umulur ki Hâlık-ı Rahman dilerse sevdiği kulları arasından bilgili,becerikli ,maharetli gözüpek bir veya birkaç yiğit çıkarır.
Gayret,kullarından başarı Allah'tandır...Amin,Amin,Amiiiin...Yeni miladi yılbaşı 2022 ilavesi..
•68 okunma

Düşüncelerinizi Yazın
Lütfen Yorumunuzu Yazın